Inschrijven

INSCHRIJVEN

Alle kinderen – van minimaal 5 tot maximaal 15 jaar –  moeten zich inschrijven voor het nieuwe schooljaar (dus ook degenen die al eerder les hebben gevolgd). Deze website speelt een centrale rol in de registratie van de inschrijving voor het kinderonderwijs. De inschrijfperiode is vastgesteld van 01 mei 2023 tot 30 juni 2023. Degenen die te laat inschrijven kunnen geen aanspraak maken op het volgen van de reguliere lessen.

LET OP: betaal je geen contributie (€60 per jaar voor ongehuwden en €120 voor gehuwden) dan wordt je inschrijving niet geaccepteerd en krijg je het betaalde inschrijfgeld (€50 per kind tot max. €100 voor twee of meer kinderen) terug. Betaal dus eerst de contributie voordat je hieronder klikt op inschrijven. Als de betaling van de contributie en/of het inschrijfgeld niet is voldaan voor 01 juli 2023, dan kunt u zich later in het jaar (of gedurende het schooljaar) niet meer inschrijven! Degenen die niet via de website kunnen inschrijven, kunnen een mail sturen naar: info@moskeeleeuwarden.nl voor het maken van een afspraak.

Digitaal inschrijfformulier

  • U betaalt €50 per kind. Voor twee kinderen moet er twee keer apart ingeschreven en betaald worden (€50 +€50 = €100). Dat is ook het bedrag dat we maximaal rekenen, schrijft u dus meer dan twee kinderen in dan betaalt u maximaal €100. Maar via deze inschrijving moet u eerst wel €50 per kind betalen, voor het derde en/of vierde kind krijgt u het inschrijfgeld terug.